Allan Berg: “Så er jeg endelig ombord”

fre nov 16, 2012 (Allan Berg)

Med indgangen til november er jeg endelig tiltrådt som salgsansvarlig hos Axcon. Jeg har gennem de sidste 15 år hjulpet adskillige virksomheder med at samle de rette kompetencer til udviklingen af netop deres produkt. Hos Axcon er jeg blevet en del af et yderst kompetent team, som er fantastisk at få lov til at tilbyde til lette som svære opgaver i markedet.

Mit hjerte brænder for det tætte samarbejde med kunden om teknologiske produkter, hvorfor Axcon’s profil, der strækker sig fra de kompakte avancerede produkter til at være spydspids på teknologien, tiltrækker mit entreprenørgen. Dette kombineret med at være en del af et mindre hus og direkte påvirke, hvordan vi i konsulentbranchen sikrer at vores kunder får den optimale værdi ud af vores ydelser, har gjort Axcon til et godt match for mig.

Axcon har gennem årene løst et væld af gotiske tekniske knuder qua sine in-house kompetencer og et bredt nationalt og internationalt netværk af konsulenter. Og jeg glæder mig til over den kommende periode yderligere at styrke den værdi, vi kan tilbyde vores kunder og partnere. I den forbindelse håber jeg, at nye som gamle kontakter, vil bidrage med ønsker og ideer til, hvordan konsulentbranchen i fremtiden kan tilføre mere værdi til markedet nu og i fremtiden.

Med denne korte introduktion af mig selv og min fokus de kommende måneder, ser jeg frem til at være en del af teamet hos et af de mest kompetente embeddede konsulenthuse, og glæder mig til at møde jer ude i markedet til en snak og en kop kaffe – og selvsagt nørdede debatter om elektronikløsninger i alle variationer.

Allan Berg
Salgsansvarlig

Hvad mener du?