Lee Ritchey om SI og board design

tirs jan 04, 2011 (Axcon)

Vi havde Lee Ritchey i Norden for 5. gang i november, hvor vi holdt 3 dages kursus i Stockholm for over 50 ingeniører fra hele Europa. Det var som sædvanlig et unikt kursus,som høstede rigtig meget ros fra deltagerne.

Som noget sjovt kunne vi se at flere af vores “konkollegaer” havde sendt et par af deres folk. Det har ellers tidligere virket som om, de konkurrerende konsulentvirksomheder havde et internt forbud mod, at deres medarbejdere kunne tage vores kurser. Men ikke i Sverige. Det ser jeg som noget meget positivt for dem og deres kunder – som jo ofte også er vores kunder. I den sidste ende handler det jo om, at vi laver noget bedre design, der virker hver gang – og vi ved hvorfor. Smålighed bliver sjældent præmieret.

Det næste kursus, som vi allerede har tilmeldinger til fra flere lande, bliver i Oslo til sommer. Du skal også melde dig i en fart, for vi ved at der bliver fuldt hus igen. Limit er på 50 pladser, så der bliver også rigtig god lejlighed til at networke med andre fag-kollegaer i løbet af de 3 dage.

Vi holder det på Radisson midt i Oslo den 7-9 juni, så det skal nok blive rigtig godt.

Tilmelding og mere info på:

www.axcon.dk/lee

Hvad mener du?