Fra sej elektronik til ambitiøse forretningsplaner

man dec 17, 2012 (Anders Enggaard)

Vi har gennem årene altid arbejdet med erfarne og dygtige udviklere på holdet, hvilket stadig er vores kerneydelse. På den forretningsorienterede side har vi netop styrket vores ledelsesteam og byder velkommen til Allan Berg. Så nu er vi gearet til at booste synligheden i markedet.

Vi tager, som altid, alle tekniske udfordringer op, uanset om det handler om fejlfinding før deadline, den manglende mand i Jeres udviklingsteam eller en projektløsning på hardware eller softwaresiden.

Med det nye ledelsesteam er det vores ønske ligeledes at blive best-in-class på kundehåndteringssiden og derved komplettere vores ydelse til kunderne. Vi betjener i dag alt fra enkeltmandsvirksomheder til eksempelvis det europæiske rumfartsagentur. Dette stiller store krav til erfaringen hos vores kundeansvarlige. Vi skal kunne tilbyde den bedste løsning til såvel den kreative entreprenør som til komplekse konsortier. Med vores nye kundeteam er vi klædt på til sparring på alt fra sej elektronik til ambitiøse forretningsplaner.

Hvis du står og mangler den rigtige kompetence eller sparring til, hvordan teamet skal skrues sammen, så giv os et ring. Vi giver gerne vores uforpligtende besyv med.

Det nye kundeteam består af af:

  • Anders Enggaard (CEO)
  • Allan Berg (Sales Director)
  • Thomas Alby Jacobsen (BU Manager, On-site services)

Hvad mener du?