Home Konsulenter Sådan fungerer det

Sådan fungerer det

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Sådan fungerer processen, når vi leverer konsulenter til dig:

Kontakt os

Vi er teknisk orienterede og taler dit sprog. Og vi forstår de krav du stiller til konsulenterne. Faktisk går vi et skridt vidre. Vi forstår opgaven - så vi kan finde den helt rigtige løsning.

Vi arbejder for dig

...med at finde den bedste løsning. Det kan være en af vores egne ingeniører. Det kan være fra vores store netværk af freelancere. Eller det kan være fra vores partnere og deres netværk.

Det vigtige er at du i løbet af få dage får præsenteret en eller flere konsulenter. Vel at mærke konsulenter vi ved kan løse din opgave.

Du vælger

...på basis af fremsendte CV'er den eller de konsulenter du vil tale med. Det foregår som en sædvanlig jobsamtale. Måske med lidt mere fokus på det faglige.

Er der match - så laver vi kontrakt

På en god dag kan hele processen klares inden for 48 timer. Så har du den ekstra ressource eller specielle kompetence i dit team, klar til at hjælpe dig nå dine deadlines.

Tager "legal" for lang tid?

Nogle gange kan jeres egen juridiske afdeling være flaskehalsen, som forsinker starten. Men fortvivl ikke: vi har rammeaftaler med rigtig mange større danske virksomheder - måske også din. Det sparer tid.

dreamstime_5462467_228x114.jpg
Kontakt | Konsulenter
...
Glade kunder

"Jeg ærgrer mig over at vi ikke har gjort dette for år tilbage! Til gengæld er jeg meget begejstret for denne måde at arbejde på, og mener at vi bør gentage det med mellemrum for at sparke nyt input i teamet."

Lars Kroman,
Brüel & Kjær Sound and Vibration