Home Om Axcon Partnere

Partnere

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Altera - www.altera.com
Axcon er en del af Altera Training Partner Program og er Alteras fortrukne kursusleverandør  i Norden. Altera er en af verdens to største FPGA fabrikanter.

Xilinx - www.xilinx.com
Axcon er udnævnt Euro Design Consultant, som er en betegnelse Xilinx benytter i Europa for udvalgte udviklingshuse, der tilbyder højt kvalificeret design af FPGA-løsninger. Xilinx er en af verdens to største FPGA fabrikanter.

Lattice - www.latticesemi.com
Hos Lattice er Axcon blevet certificeret og optaget i LEADER, som er Lattice partnerskabsprogram for designhuse med specielle Lattice kompetencer. Lattice er en spændende mindre FPGA fabrikant.

Sundance - www.sundance.com
Axcon er distributør for Sundance Multiprocessor Technologies i Danmark/Norge/Sverige. Sundance producerer et imponerende udvalg af over 60 forskellige AD/DA, DSP og FPGA moduler til rapid prototyping og mindre produktionsserier.

Agilent Technologies - www.agilent.com
Vi har et tæt samarbejde med Agilent Technologies, som er en af verdens største leverandører af avancerede måleinstrumenter. I forbindelse med Signal Integrity Workshop, som beskrives under kurser, benytter vi bla. måleinstrumenter fra Agilent.

LeCroy - www.lecroy.com
Vi har et tæt samarbejde med LeCroy, som er en af verdens førende leverandører af meget specialiserede måleinstrumenter. I forbindelse med Signal Integrity Workshop, som beskrives under kurser, benytter vi bla. måleinstrumenter fra LeCroy. 

I Danmark distribueres LeCroy af Metric Industrial

Nordcad - www.nordcad.dk
Gennem mange år har vi samarbejdet tæt med Nordcad om signal-integritet. Det udmøntes bla. gennem kurset Signalintegritet og avanceret digital design, som afholdes i samarbejde. I det kursus benyttes værktøjer fra Cadence, som Nordcad distribuerer i Danmark.

dreamstime_6831392_228x114.jpg
Partnere | Logoer

Altera

Xilinx

Lattice

Sundance

Agilent

LeCroy

Metric

Nordcad

Cadence