Home Referencer BK Medical

BK Medical

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Reduktion af time-to-market med 3 måneders prototypeudvikling.

Parallel udvikling

Ved at frigive interne ressourcer hos BK Medical, kunne vi reducere time-to-market for projektet.

Løsningen

Vi kørte hardware prototype udviklingen internt hos Axcon for at BK Medical kunne fokusere på andre vigtige projekter. Den nødvendige software blev bedst løst i tæt samarbejde med et software team on-site hos BK Medical.

Axcons rolle

Vi udviklede en grafik accellerator til BK's ultralydsscanner som et plug-in modul til en eksisterende scanner. For hardware delen udviklede vi et ret "tungt" embedded system, med et dobbelt TI DSP basis-design (GHz+) med tilhørende DDR2 hukommelse, multiple gigabit links mellem DSP'erne og PCI interface.

Fordelen for BK Medical

BK Medical´s interne ressourcer kunne fokuseres på de dele af det samlede udviklingsprojekt som var ”core competence” – og dels kunne projektet gennemføres til tiden med knappe interne ressourcer.

Den første prototype lå på bordet indenfor 2 dages nøjagtighed i forhold til planen givet 3 måneder tidligere. Med den første prototype i hånden havde software-teamet en platform at integrere op mod og ikke mindst opbygge de første prototyper på system niveau.

dreamstime_2932955_228x114.jpg
Kontakt | Referencer
...
Glade kunder

"Vi har i Oticon benyttet konsulentydelser fra Axcon flere gange. Hver gang er opgaven blevet løst både effektivt og på et højt fagligt niveau. I forbindelse med indgåelse af konsulentaftaler med Axcon har vi endvidere oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed over for vores særlige ønsker."

Søren Riis,
Oticon A/S