FPGA ERFA-gruppe: Vil du med?

søn aug 26, 2012 (Anders Enggaard)

Vi har længe haft ideer til at stable en FPGA ERFA-gruppe på benene. Missionen er at FPGA folk fra industrien kan mødes på tværs og hjælpe sig selv og andre til at nå nye højder med FPGAerne… og ikke mindst styrke konkurrenceevnen. Det er mindre vigtigt, om du laver vindmøller, svejseapparater eller rumskibe – blot du har lyst til at dele med andre og tage imod fra andre.

I modsætning  til de mange netværk som findes på forskellige sociale platforme, så er tanken at denne ERFA-gruppe er forbeholdt de erfarne FPGA udviklere og  primært dækker FPGA udviklere i den danske industri, som samtidigt ønsker erfaringsdeling ved work-shops etc.

Vi lader selvfølgelig ikke nye FPGA udviklerspirer i stikken. Vi har stadigvæk en række kursustilbud og tilbyder også at oplære nye designere gennem work-shops med relation til de konkrete opgaver.

Opstarten af en sådan ERFA-gruppe er bedst, når der er et par udvalgte personer, som er med til at sætte gang i gruppen. Giv mig et praj om du er kandidat til at deltage i en sådan gruppe, og om du evt. vil være med til at diskutere formål og form med mig og et par andre FPGA udviklere.

Kommentarer (2)

  1. Jon R. Christiansen added on 27. august 2012

    Det lyder som noget jeg gerne vil deltage i.

  2. Poul H. Pedersen added on 27. august 2012

    Lyder spændende.
    Et sted at kunne dele erfaringer. Måske lige det sted jeg har stået og manglet som FPGA udvikler uden den helt store erfaring og ingen kolegaer at snakke med.

Hvad mener du?