Agil mekanik – kan man det?

fre nov 05, 2010 (Axcon)

Det næste møde i erfagruppen om agile metoder til integreret apparatudvikling er den 16/11 i Ballerup.

Emnet denne gang er “boost-weeks” i mekanikudvikling. Kan det udnyttes til at understøtte agil udvikling, hvor resultater konvergerer hurtigere og mere effektivt i komplekse integrerede udviklingsforløb med både elektronik, software, mekanik og måske flere andre fagområder?

Samme dag har vi også “innovation og agil udvikling” på programmet – det er specielt i koblingen mellem agile metoder med de forskellige formål i udviklingsfunktionen at det spændende sker. Derfor er vi rigtig glade for at få det belyst og diskuteret.

Om erfagruppen

Deltagerne i erfagruppen er projektledere og udviklingschefer fra 10-15 forskellige store og små virksomheder. Fælles er at de vil noget med agile i deres udviklingsafdelinger or projekter – på tværs af elektronik, mekanik og software.

Det er efterhånden veletableret (gennem de sidste 10 år eller mere) at scrum/agile kan virke rigtig godt for software/IT projekter. Vi ved også at det ikke direkte kan overføres på projekter, som integrerer forskellige discipliner med mange afhængigheder af underleverandørarbejde og leveringstider. Men ved at hjælpe hinanden med gensidig inspiration, kan vi udvikle metoder der fungerer.

Afholdelsen af møderne går på skift i virksomhederne, så vi også lærer hinandens virksomheder bedre at kende.

Ny interesserede deltagere er meget velkomne til at prøve det af et par gange. Indtil videre er det gratis at deltage.

Tilmelding til courses@axcon.dk

Erfagruppen administreres af Axcon i samarbejde med Bestbrains.

Guru niveau

Vil du tage det til “guru niveau”, så og er interesseret i at 3-doble effektiviteten af din udviklingsafdeling, så gå ikke glip af det her kursus: Lean Product Development med Don Reinertsen, 29+30 November i København.

Hvad mener du?