HP Elektronik-montage vandt årets Gyldne Loddekolbe

ons dec 04, 2013 (Anders Enggaard)

I et tæt opløb kom HP Elektronik-montage ind på første pladsen for håndtering af prototypeproduktion for EMS underleverandører.

Overrækkelse af Den Gyldne Loddekolbe 2013Vi har igen i år uddelt Den Gyldne Loddekolbe på baggrund af input fra den danske elektronik industri. Årets nominering og opløb var en del tættere end tidligere, da der var hele 7 nominerede mod tidligere års 3-5 nominerede. HP Elektronik-montage ApS tog første pladsen foran ETK EMS Group og Styromatic. De øvrige nominerede var CB Svendsen, ALPHA-elektronik, BB Electronics og HLH Electronics.

Vi ser væksten i nomineringer som et godt tegn, der peger på at flere produktionsvirksomheder har større fokus på kvalitet og service i prototypeproduktion. Vi håber selvfølgelig, at det er en generel tendens, men er overbevist om at noget af den positive trend skyldes ændringer i markedet som effekt af finanskrisen.

Vigtigheden af kvaliteten i prototypeproduktionen er stadigt stigende, da øget udviklingshastighed og kombinationen af mindre og mere komplekse komponenttyper, stiller store krav til både montagekvalitet og effektiv udnyttelse af udviklingsafdelingernes tid. Det er derfor nu – om muligt – endnu vigtigere end før at underleverandørerne er deres ansvar voksent.

Vi håber gennem Den Gyldne Loddekolbe at kunne øge fokus på et vigtigt område, og glæder os allerede til at gentage succesen næste år.

Hvad mener du?