Home DSP & FPGA udvikling

FPGA & DSP udvikling - effektivt og kompetent

FPGA, DSP - hvad skal man vælge? Skal det være enten FPGA eller DSP? Eller bør det være både FPGA og DSP? Vi har været igennem den overvejelse rigtig mange gange. Og vi deltager gerne i den diskussion med udgangspunkt i dit projekt - på telefonen eller ved et gratis møde.

Brug kontaktformularen til højre, hvis du vil til biddet i stedet for at læse >>

Hvad kan vi med FPGA og DSP?

Axcon har fokus på avanceret elektronik - det er næsten ensbetydende med FPGA og/eller DSP. Men vi dækker også de tilstødende dicipliner med board design, CPU-systemer (ARM, MIPS, PowerPC osv.), radio/trådløs/wireless/HF/RF, embedded software. Og vi har specialister i algoritmer til vision systemer, modulation, demodulation og andre former for signalanalyse.

Dit projekt

Det er dit projekt - du bestemmer hvad der skal være FPGA og hvad der skal være i DSP. Erfaringen har lært os at friske øjne altid er en gevinst. Derfor deltager vi gerne i review og troubleshooting.

Udvikling med DSP og FPGA

Typisk arbejder vi med FPGA og DSP sådan:

  • Hurtige prototyper med FPGA og DSP moduler
  • Implementering af DSP i FPGA
  • Design og implementering af algoritmer i FPGA
  • Udvikling af board, software og interface med DSP, FPGA osv.
  • Algoritmer til implementering i DSP og/eller FPGA
  • Hardcore DSP udvikling (algoritmer og implementation)

Dit projekt kan have andre behov - vi er til at tale med. Kontakt os for mere information.

Hvad vi kan gøre for dig

Først og fremmest har vi to forcer inden for FPGA og DSP: kompetence og uafhængighed.

Vores netværk af specialister inden for alle former for avanceret elektronikudvikling dækker alle de kompetencer vi kan forestille os inden for digital signalbehandling (DSP) og FPGA udvikling. Udvikling er svært - erfaringen har lært os atde rette kompetencer gør forskellen.

Vi er uafhængige af fabrikanterne når vi rådgiver om valg af FPGA og DSP. Specielt FPGA leverandørene er gode til at "sylte" dig ind i deres specifikke ting, så du bliver hos dem som kunde. Den har vi regnet ud - og hjælper dig til det modsatte. Det er specielt indkøberne glade for.

Tjek selv vores referencer - som både dækker elektronik, software og meget andet. Det taler for sig selv.

Eksempel med dual-DSP udvikling

BK Medical laver ultralydscannere - til hospitalsbrug. Både til gravide maver og det der er værre. I jagten på et bedre og hurtigere billede, skulle et apparat opgraderes med en grafikacelleratorfunktion. Det krævede massiv regnekraft i DSP på en PCI bus. Vi udviklede et board med to heftige DSP'er og en masse DDR2 RAM. Prototypen lå klar på 3 måneder - inden for en dag af den oprindelige tidsplan.

DSP board med 2xTI DSP

Læs mere om dette eksempel under referencer.

Eksempel med DSP i FPGA

Da Siemens Windpower skulle bruge en kompliceret filteralgoritme i real-time til at overvåge den producerede netspænding, blev det implementeret som DSP i FPGA. Vi var heldige (den slags held har vi øvet os i at have rigtig længe) at kunne spare6-8 mio kroner i samme omgang. Det smarte ved FPGA implementaionen i det tilfælde, var at samme komponent kan indholde både avancerede DSP algoritmer og logik til både PCI interface og AD/DA konverter styring.

Tag kontakt i dag - så du kan komme vidre. Vi tager gerne et gratis møde - om DSP, FPGA eller hvad du nu har brug for.

success-r.jpg
Kontakt | udvikling
...