Home Hardware udvikling

Hardware udvikling - så det virker og til tiden

Ønsker du ekstra bemanding på dit projekt eller vil du tilføje erfaren ekspertise til teamet? Vi tilbyder alsidig assistance inden for hardware udvikling.

Udvikling af hardware er vores speciale. Moderne hardware stiller store krav til effektiv udvikling, samarbejde mellem mange discipliner og indlæring af komplekse systemer og teknologier.

Læs videre om hardware udvikling!
Eller tag fat i os med det samme - brug kontaktformularen til højre >>

FPGA udvikling

Vi har erfaring med ledende fabrikater af FPGA og bruger gerne vores ASIC erfaring til systematisk at implementere og verificere FPGA designs. Ved opbygning af hardware prototyper anvender vi gerne FPGA teknologi for hurtigt at kunne fremvise fungerende konceptmodeller. FPGA teknologien gør det samtidigt nemt at tilpasse funktionaliteten.

High-Speed Hardware

Et kredsløb skal fungere stabilt på et print – både i dag og når produktet nærmer sig end-of-life. Dagens komponenter er lynhurtige, hvilket stiller store krav til udvikling af print. Vi tænker fra tidlig designfase på signalintegritet, udstråling, immunitet, effektiv test og produktion. Hardware udvikling - eller elektronikudvikling er et diciplin som skal tages seriøst.

Embedded Software

Software er en naturlig del af hardware udvikling. Vi indlejrer gerne CPU i FPGA og udvikler på den måde SoC systemer med både software og hardware.

Sparring

Mangler din virksomhed »andre øjne« i forbindelse med review af design specifikationer eller problemknusning, så stiller vi gerne op med en specialist. Det kan både være hardware udvikling, software udvikling, algoritmer, FPGA eller noget helt andet. Udnyt vores kæmpe netværk.

Cases

Se eksempler på nogle af de opgaver vores konsulenter har løst sammen med vores referencer.

Ressourcer

Tilføj yderligere ressourcer og kompetencer til projektet. Axcon råder over dygtige arkitekter, udviklere og projektledere inden for hardware, FPGA, ASIC og embedded software. Udnyt fordelene ved fleksible konsulentressourcer!

Vi leverer ikke blot ressourcer, vi sørger også for at der er et bagland, som den enkelte konsulent eller hele projektet kan trække på.

Vi sikrer din succes

Erfaring og viden øger muligheden for succes. Axcon samler konsulenter med tung erfaring, fordi vi tror, det for alvor gør en forskel for de fleste projekter. Benyt det til at øge sikkerheden for projektet.

Uanset om vi er en ressource i et udviklingsprojekt eller har påtaget os totalansvaret for en opgave, kan vi tilføre den viden og erfaring, som sikrer projektet succes!

Tal med en specialist i hardware udvikling

Tag kontakt i dag. Vi tager gerne et gratis møde - om hardware, software, DSP, FPGA eller hvad du nu har brug for.

success-r.jpg
Kontakt | udvikling
...