Home Udviklingsopgaver

Udviklingsopgaver

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Lad os tage ansvaret for et delprojekt eller et komplet udviklingsprojekt fra skitse til produktion.  Vi projektstyrer vores del af opgaven i tæt samarbejde med en evt. eksisterende projektledelse. Det er det vi kalder en projektaftale.

Sammen definerer vi projektet

I samarbejde laver vi en god kravspecifikation og en testplan, som sammen med den tætte dialog i hele udviklingsforløbet sikrer et godt resultat.

Du bestemmer formen

Vi foretrækker struktureret udvikling, og søger altid at tilpasse os det aktuelle projekt og leverer også gerne hurtige funktionsmodeller i et rapid-protoyping forløb.

Vi sætter holdet

Helt afhængig af opgaven sætter vi holdet ved hjælp af vores fastansatte ingeniører og vort store netværk af konsulenter. Derved sikrer vi de helt rigtige kompetencer på alle vigtige områder.

Vi tilknytter en fast projektleder, som er din garanti for at resultatet bliver godt og til tiden. I det daglige kører vi en åben dialog, så vi kommunikerer uformelt og effektivt fra designer til designer.

Skal du bare bruge en eller flere konsulenter?

Vil du selv stå for ledelsen, så skal du have en ressourceaftale. Kig under konsulenter for at læse mere om det.

success-r.jpg
Kontakt | udvikling
...
Glade kunder

"Vi havde brug for en partner der kunne demonstrere viden indenfor en række discipliner, med særlig vægt på high speed elektronik, FPGA og signalbehandling.

Under projektforløbet fungerede samarbejdet med Axcon gnidningsfrit, og vi fik den sparring der var nødvendig for at stå med et slutprodukt der opfyldte vore krav, både med hensyn til ydelse og unit cost.

Axcons viden indenfor design med FPGA'er har givet os mere værdi i den endelige løsning end vi havde forventet muligt."

Michael Laursen,
Siemens Wind Power