Home Referencer BK Medical

BK Medical

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Reduktion af time-to-market med 3 måneders prototypeudvikling.

Parallel udvikling

Ved at frigive interne ressourcer hos BK Medical, kunne vi reducere time-to-market for projektet.

Løsningen

Vi kørte hardware prototype udviklingen internt hos Axcon for at BK Medical kunne fokusere på andre vigtige projekter. Den nødvendige software blev bedst løst i tæt samarbejde med et software team on-site hos BK Medical.

Axcons rolle

Vi udviklede en grafik accellerator til BK's ultralydsscanner som et plug-in modul til en eksisterende scanner. For hardware delen udviklede vi et ret "tungt" embedded system, med et dobbelt TI DSP basis-design (GHz+) med tilhørende DDR2 hukommelse, multiple gigabit links mellem DSP'erne og PCI interface.

Fordelen for BK Medical

BK Medical´s interne ressourcer kunne fokuseres på de dele af det samlede udviklingsprojekt som var ”core competence” – og dels kunne projektet gennemføres til tiden med knappe interne ressourcer.

Den første prototype lå på bordet indenfor 2 dages nøjagtighed i forhold til planen givet 3 måneder tidligere. Med den første prototype i hånden havde software-teamet en platform at integrere op mod og ikke mindst opbygge de første prototyper på system niveau.

dreamstime_2932955_228x114.jpg
Kontakt | Referencer
...
Glade kunder

"Axcon hjalp os på en professionel og effektiv måde med at få løst SI problemer på vores højhastigheds digitale design. Det var en klar fordel at kunne trække på deres erfaring og ressourcer frem for selv at skulle opbygge tilsvarende viden og indkøbe simuleringsværktøjer."

Hartvig Ekner,
t|pack