Home Xilinx

AMD FPGA kompetencer - med garanti

Vi tilbyder altid erfarne ingeniører med AMD (tidligere Xilinx) kompetencer, som løser opgaver inden for design, troubleshooting, test, dokumentation, portering, kostreduktion og uddannelse. FPGA design med AMD, Intel (tidligere Altera), Lattice, Actel og andre fabrikater er vores speciale.

Vores konsulenter kan indgå on-site i projektet eller tage opgaven med hjem. Opgaver kan være fra få dage til måneder og år. Typisk kan udviklingstiden halveres med erfarne AMD konsulenter.

Læs videre om AMD FPGA udvikling!
Eller tag fat i os med det samme - brug kontaktformularen til højre >>

AMD udvikling mm.

Vi udvikler FPGA til alle fabrikater - AMD, Intel, Lattice, Actel osv. Som programmeringssprog anvendes VHDL eller Verilog efter dit ønske. Altid med fuld simulering og testbænke til afdækning af test cases.

AMD FPGA partnerskab

Axcon er partner med AMD. Det er en blåstempling, som viser at vi er seriøse og arbejder fornuftigt med AMD teknologi.

Se mere under partnere og læs om det på AMD webside. Eller endnu bedre, tag kontakt så vi kan fortælle om vores referencer. De taler et tydeligt sprog.

Andre fabrikater

Vi dækker selvfølgelig andre fabrikater end AMD. Og vi forholder os neutralt til hele FPGA markedet, så vores løsninger altid tager udgangspunkt i det som er teknisk og økonomisk mest fordelagtigt.

Der er mange forhold som spiller ind i forbindelse med valg af FPGA mellem AMD, Intel og andre fabrikater. Vi tager den objektive vurdering fra sag til sag - eller følger dine ønsker.

Troubleshooting

Savner du »andre øjne« til review eller troubleshootin af FPGA design, så er vi klar. Og med vores dybe adgang ind i AMD og de andre fabrikanters fabrikker kan vi ofte escallere support cases til et passende niveau så de bliver løst. Typisk er fejlen ikke i chip og tool, men i designet - men det sker. Og AMD er ingen undtagelse.

Cases

Se eksempler på nogle af de opgaver vores konsulenter har løst under referencer.

Tal med en specialist i AMD FPGA udvikling

Tag kontakt i dag. Vi tager gerne et gratis møde - om AMD, Intel, Lattice, hardware, software, DSP, FPGA eller hvad du nu har brug for.

success-r.jpg
Kontakt | udvikling
...