Home Elektronikudvikling

Elektronikudvikling - vores speciale. Skal det være 100% iorden?

Elektronikudvikling til dit næste apparat eller projekt, gerne også med software og mekanisk design, er en drømmeopgave for os. Din fordel er at du får et team af erfarne dygtige elektronikudviklere og softwareudviklere, som fokuserer på netop dit projekt. Vi er 100% fokuseret på at skabe det bedste resultat for netop dit projekt. Kvalitet og totaløkonomi er nøgleparametre i alle projketer, derfor sætter vi et nyt team til hvert projekt. Vi udfører:

  • Elektronikuduvikling
  • Softwareudvikling
  • Mekanisk design
  • Apparatudvikling
Du leverer ideen, vi tager det frem til produktion - og styrer det gerne igennem produktionen også.

Læs mere om elektronikudvikling - eller brug kontakformularen til højre >>

Det du kan forvente af os

Markedet for elektronikudvikling i Danmark er broget. Ingen tvivl om det. Der er nogle få større udenlandske huse og en underskov af enkelmandsvirksomheder. Vi er midt imellem og holder stædigt fast i at elektronikudvikling kræver erfaring. Og ikke to opgaver er ens. Derfor vil vi både kunne levere top kompetencer til de specielle ting - og samtidig levere effektiv elektronikudvikling til enhver opgave.

Start med at se vores referencer på elektronikudvikling - de taler for sig selv.

 

 

Axcon har lavet elektronikudvikling for SkyTEM, som kan kortlægge undergrunden i 2-300 m dybde med en hellikopter og en 350 m2 spole på en træramme.

 

Elektronikudvikling - derfor skal du bruge os

Der er tre gode grunde til at vi skal lave elektronikudvikling til dit næste projekt:

  • Kompetencer - vi sætter det team, som dækker alle felterne
  • Erfaring - vi har lavet elektronik i mere end 20 år, og lært af det
  • Kvalitet - vi ved at kvalitet skal bygges ind fra starten, og du høster fordelene

På kompetencesiden dækker vi avanceret elektronikudvikling, softwareudvikling, måleteknik, godkendelser, mekanisk design, sikkerhed, testsystemer, produktionsoptimering osv.

Axcon er bygget op med en hård kerne af fastansatte elektronikudviklere og programmører. Dertil har vi knyttet et kæmpe netværk af freelance ingeniører, som dækker alle tænkelige kompetencer. Det giver os en unik mulighed for at kombinere os til et stærkt hold - også på din opgave.

Er du allerede overbevist, så er du velkommen til at kontakte os for en snak på telefonen eller et kort møde.

Gør det du er god til

Det er måske lidt en floskel, men elektronikudvikling er en specialistdiciplin. Og inden for elektronikudvikling er der specialister i del-diciplinerne også! F.eks. højfrekvens, radio, trådløs teknik (HF, RF, wireless) eller signal-integritet (SI). Vi kan ikke alle være gode til alting. Derfor skal du lade os lave elektronikudvikling, så du kan koncentere dig om det som du er god til. Det har sikkert noget at gøre med at definere produktet, makedsføre, sælge, sikre finnanciering, etablere samarbejder, formgive eller nogle af de andre ting som sikrer succes.

Elektronikudvikling, som er kørt skævt?

Står du med et projekt, som er kørt lidt skævt, så tager vi også gerne det. Vi ser desværre ofte den slags projekter, hvor elektronikudvikling bliver lavet af en enkelmandsvirksomhed, som i sidste ende ikke helt magter opgaven. Det er synd! Gode ideer fortjener seriøs, kompetent udviklingsarbejde. Det kræver et erfarent team, med mindre det er en ekstremt smal opgave.

Når vi tager den slags opgaver, så er det altid med målet for øje. Historien kan vi måske lære af, men det vigtige er at komme i mål med udviklingen.

Kontakt os i dag for at komme vidre.

 

success-r.jpg
Kontakt | udvikling
...