Home FPGA kursus

FPGA kursus

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Få et FPGA kursus i virksomheden - eller meld dig til et af de åbne kurser i kursuskalenderen. Brug det som kick-start til et FPGA projekt, så alle er up to speed fra start og kommer ind i den rigtige tankegang.

Axcon bruger VHDL eller Verilog i flæng. Da Europa har tradition for VHDL, så er det første FPGA kursus vi anbefaler et VHDL kursus. Som training partner for Intel kan vi levere kurser, som går hele vejen til de meget avancerede emner. De grundlæggende kurser dur selvfølgelig også til AMD og andre FPGA fabrikater - det er teknikker der er det vigtige.

Læs mere om kursus i FPGA og SI - eller gå til kursusoversigten.

Pointen for os er at tilbyde den hjælp der skal til for at du kommer hurtigt og sikkert i mål med dit FPGA/ASIC udviklingsprojekt. Hvad enten det er egentlig konsulentarbejde på projektet, teknisk sparring eller blot et hurtigt kursus i FPGA udvikling med VHDL.

Saml holdet til kursus

Kan du ikke samle et hold på din virksomhed, kan du stadig melde dig på de åbne kurser som annonceres. Er der interesse for andre typer kurser, så arrangerer vi meget gerne dette også.

Et resultat af dette er vores effektive introduktion om design af high-speed print med god kontrol over EMI/EMC helt fra printkortniveau. Lær hvorfor den præcise placering af afkoblingskondensatorer ikke behøver være så afgørende. Lær at udnytte printet til at begrænse udstråling. Lær hvordan du laver et billigere produkt på kortere tid.

Fokus på FPGA

Vores primære fokus er FPGA design og high-speed hardware, men gennem vores store netværk af kvalificerede konsulenter kan alle typer elektronikudvikling tilbydes. Det inkluderer embedded software (indlejret software) med udviklere der har erfaring med både kommercielle OS/RTOS (VRTX, pSOS etc.) og open-source OS (uCLinux, Linux osv.). Netværkseksperter der kender TCP/IP og alle protokollerne, Voice over IP, VPN, IPSEC osv. Web-teknologier som .NET, Java, PHP osv.

Vil du høre mere om vores FPGA kursus udbud, så se kursusoversigten.

success-r.jpg
Kontakt | udvikling
...