Home Konsulenter

Konsulenter

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Måske kender du det? Opgaven ændrer sig - men skal løses af de samme medarbejdere. Løsningen er en eller flere konsulenter i de 3-6-9 måneder, som det tager at blive færdig med opgaven.

Vi kalder det en "ressourceaftale", når du får en konsulent ud i dit team under din ledelse. Du har altså en specifik navngiven person, som arbejder helt på linie med de andre medarbejdere. Kontrakten er bare ikke en funktionærkontrakt.

Generalister

Solide og erfarne udviklere, med fokus på hardware, embedded software, FPGA/ASIC, RF osv. Konsulenter som er selvkørende og som leverer.

Specialister

Kompetencer på et meget smalt teknisk område? F.eks. en batteri-ekspert? Eller en switch-mode ekspert? Eller end haj til FDA og kvalitet til medicinsk udvikling?

Prøv os - vores netværk er rigtig stort og omfatter både specialister og generalister. Gennem samarbejde med partnere i nabolandene, kan vi altid komme med et bud - som regel inden for få dage.

 

Her er Axcon også!
Axcon har konsulenter og kunder over hele landet
- og i de nærmeste nabolande.

Vil du hellere fokusere på løsningen?

Vil du hellere fokusere på andre ting, end at lede teamet, så skal du overveje en "projektaftale". Læs mere om den samarbejdsform under udviklingsopgaver.

 

org_paraglider-r.jpg
Kontakt | Konsulenter
...
Glade kunder

"Jeg ærgrer mig over at vi ikke har gjort dette for år tilbage! Til gengæld er jeg meget begejstret for denne måde at arbejde på, og mener at vi bør gentage det med mellemrum for at sparke nyt input i teamet."

Lars Kroman,
Brüel & Kjær Sound and Vibration