Home Om Axcon

Om Axcon

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Axcon er et dansk uafhængigt privatejet udviklingshus med fokus på avanceret elektronik og embedded software. Populært beskrevet som elektronik og software, der sidder inde i apparater, hvor apparater kan være alt fra høreapparater over ultralydsscannere til vindmøller.

Ydelserne er fordelt på fire ben:

  • Konsulenter on-site i kundens projekt - insourcing
  • Outsourcede udviklingsopgaver
  • Tekniske kurser for udviklingsingeniører og projektledere
  • Moduler til rapid-prototyping som agentur fra engelske Sundance Multiprocessor Technologies

Kunderne

Vi arbejder på tværs af brancher med fokus på teknologien. Kunderne er primært danske virksomheder med egen elektronikudvikling eller behov for udvikling af elektronik. Både store multinationale giganter og små spændende startups.

Produkter

Axcon har ikke udvikling af egne produkter som formål, men gennem en agenturaftale leveres et meget stort produktprogram af avancerede moduler med FPGA, DSP og AD/DA, som er specielt velegnet til rapid prototyping og mindre produktionsserier. Dertil kommer forskellige teknisk avancerede produkter, som ofte udspringer fra forskellige kundeprojekter. Det omfatter både IP cores, færdige printkort, software og del-løsninger.

Historie

Axcon blev grundlagt i 2004 og er placeret i forskerparken Scion-DTU. Virksomheden har løbende 15-20 personer ansat med udviklingsopgaver på kontoret i Lyngby og ude hos kunder i hele Danmark og nærmeste nabolande.

Ejerforhold

Ejer Anders Enggaard, som også er medstifter, har en lang historie inden for udvikling i elektronikindustrien i Danmark for danske og multinationale virksomheder.

Axcon er 100% selvfinansieret og uden eksterne ejerandele. Selskabet drives som anpartselskab under CVR nummer 27518559. Se mere på cvr.dk.

5way_button-r.jpg
Firmainformationer

CVR/VAT ID:
DK 2751 8559 (Danmark)

Bank
Nordea Bank Danmark A/S
SWIFT/BIC: NDEADKKKXXX