Jeg syntes vores kunder er kloge!

tors jan 22, 2009 (Axcon)

Alle taler finanskrise. Jeg tænker at det klogeste en elektronikvirksomhed kan gøre i sådan en situation er en af to ting:

a) Gøre som vi plejer – det virker jo :-)

b) Skrue op for udviklingen, så der kommer ny killer produkter ud om 1 og 2 år – altså satse på at komme styrket igennem den forventede bølgedal.

Og da kommunikationsbureauet Præcedens lige før jul spurgte et udpluk af vores kunder, hvad de havde tænkt sig at gøre, så var det netop svaret fra ca. 75% af dem. De 25% forventede at skrue op for udvikling i det kommende år (model b). Andre 50% forventede nogenlunde samme niveau i det kommende år (model a).

Kun 25% forestillede sig at skrue ned det kommende år – og det var primært større virksomheder (en del af dem med amerikanske ejere, som jo har en lang og hævdvunden tradition med at fægte vildt med sparekniven så snart aktiekurserne går nedad – nogen gange endda så vildt at det kommer til at se lidt tilfældigt ud).

Så set bredt ud over branchen syntes jeg det lyder rigtig godt, og vi ser frem til et spændende år med en masse klog og seriøs udvikling i branchen.

Hvad mener du?