Agil Integreret Apparatudvikling

tors sep 30, 2010 (Axcon)

Photo by Flickr, Jordanhill School D&T DeptNæste møde i erfagruppen om agile/lean metoder til integreret apparatudvikling er den 5/10 i København.

Der er omkring 15 mennesker i erfagruppen fra store og små virksomheder. Målgruppen er projektledere og udviklingschefer, som vil noget med agile/lean i deres udviklingsafdelinger or projekter – på tværs af elektronik, mekanik og software.

Vi ved at det kan virke rigtig godt for software/IT projekter. Vi ved også at det ikke direkte kan overføres på projekter, som integrerer forskellige discipliner med mange afhængigheder af underleverandørarbejde og leveringstider. Men ved at hjælpe hinanden med gensidig inspiration, kan vi udvikle metoder der fungerer.

Det næste møde har en ekstern foredragsholder: Bent Myllerup fra TC Electronic.

Ellers er konceptet at vi skifter mellem interne indlæg fra deltagerne blandet med eksterne indlæg i ny og næ. Afholdelsen af møderne går på skift i virksomhederne, så vi også lærer hinandens virksomheder bedre at kende.

Ny interesserede deltagere er meget velkomne til at prøve det af et par gange. Indtil videre er det gratis at deltage.

Tilmelding til courses@axcon.dk

Erfagruppen administreres af Axcon i samarbejde med Bestbrains.

PS: Hvis du er interesseret i at 3-doble effektiviteten af din udviklingsafdeling, så gå ikke glip af det her kursus: Lean Product Development med Don Reinertsen, 29+30 November i København.

Hvad mener du?