Kvalitet

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Kvalitet er en lige så vigtig parameter for udvikling som for produktion. Ved at lade os varetage projektopgaver, kan vores erfaringer blive dine. Afhængig af projekttype, lægger vi vægt på følgende områder:

 • Review
  Det er dårlig økonomi at bruge tre uger eller mere på at fremstille en prototype, hvis få timers review kan afsløre en fejl. Og det kan det ofte.
 • Signal Integritet
  Moderne komponenter kan ikke anvendes på samme måde som for 10 år siden. Selv ved simple design er det nødvendigt at overveje, hvordan print og diagram er opbygget. En forudgående analyse giver de retningslinier, der er nødvendige for korrekt opbygning af dit PCB. Læs mere om SI Service.
 • Timing Analyse
  Der er grænser for afstanden mellem komponenter på et print - men hvor går de - og hænger designet overhovedet sammen rent tidsmæssigt? Timing analyse er en integreret del af FPGA design. Selv i designs uden FPGA'er er Timing Analyse en nødvendig del af designprocessen. 
 • Verifikation
  Det er ikke nok at teste produktet mod en kravspecifikation. Det er også nødvendigt at teste de antagelser, der er gjort under design processen. Vi har lang erfaring med at identificere og verificere disse antagelser.
 • Certificering og godkendelser
  EMC, FDA, UL, CE... Hvad skal der til af dokumentation og hvad betyder det for designprocessen? Vi har den nødvendige know-how for at få produktet helskindet igennem certificeringer og godkendelser.
Kvalitet kan ikke testes ind i et produkt
- det skal bygges ind gennem solidt design.
dreamstime_10752661_228x114.jpg
Kontakt | udvikling
...