Home Udviklingsopgaver Projektforløb

Projektforløb

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Vi ved at det handler om både teknik og projektledelse. Og vi er fra første dag klar til at gå i dialog om projektets udfordringer.

Opstart 

Projektteamet etableres så snart vi kender projektets rammer og du er klar til start.

Faserne

Projektet gennemløber traditionelt en række faser, herunder: forundersøgelse, specifikation af krav og test, design, implementering, test/validering, integration, etablering af produktionstest, produktion, installation, service og support.

Vi kan være med i de faser, som giver optimal værdi.

Aflevering

Vi insisterer på at overføre projektdata og viden om projektet til dig og dit hold både under projektet og ved afslutning.

Det er vigtigt for os at et projekt kan "pakkes ud" igen af dit hold, som måske skal lave en tilføjelse på et senere tidspunkt.

Produktion 

Hos os oplever du ingen bindinger eller skjulte omkostninger i produktionsprisen. Du kan frit vælge din produktionspartner - os eller andre. Al nødvendig dokumentation indgår i overdragelsen.

Du får derved den fulde fleksibilitet og udbytte af dit produkts success.

Vi rådgiver gerne og hjælper med alt det praktiske omkring produktion, men vi fortrækker at det bliver med 100% åben kalkule.

Service og support 

Efter afslutning af et projektforløb, kan der naturligt opstå behov for support eller service. Du er altid velkommen til at søge hjælp hos os - også selvom projektet forlængst er afsluttet.

Du kan vælge at indgå en supportaftale og sikre særlig kort reaktionstid.

Rapportering

Gennem projektforløbet holder vi tæt dialog, for at sikre at vi arbejder mod fælles mål. Vi rapporterer status ugentligt og holder jævnligt projektmøder med dig og dit team.

dreamstime_2340847_228x114.jpg
Kontakt | udvikling
...
Glade kunder

"Jeg ærgrer mig over at vi ikke har gjort dette for år tilbage! Til gengæld er jeg meget begejstret for denne måde at arbejde på, og mener at vi bør gentage det med mellemrum for at sparke nyt input i teamet."

Lars Kroman,
Brüel & Kjær Sound and Vibration