Home Udviklingsopgaver Projektforløb

Projektforløb

Vigtigt, åben i et nyt vindue. UdskrivEmail

Vi ved at det handler om både teknik og projektledelse. Og vi er fra første dag klar til at gå i dialog om projektets udfordringer.

Opstart 

Projektteamet etableres så snart vi kender projektets rammer og du er klar til start.

Faserne

Projektet gennemløber traditionelt en række faser, herunder: forundersøgelse, specifikation af krav og test, design, implementering, test/validering, integration, etablering af produktionstest, produktion, installation, service og support.

Vi kan være med i de faser, som giver optimal værdi.

Aflevering

Vi insisterer på at overføre projektdata og viden om projektet til dig og dit hold både under projektet og ved afslutning.

Det er vigtigt for os at et projekt kan "pakkes ud" igen af dit hold, som måske skal lave en tilføjelse på et senere tidspunkt.

Produktion 

Hos os oplever du ingen bindinger eller skjulte omkostninger i produktionsprisen. Du kan frit vælge din produktionspartner - os eller andre. Al nødvendig dokumentation indgår i overdragelsen.

Du får derved den fulde fleksibilitet og udbytte af dit produkts success.

Vi rådgiver gerne og hjælper med alt det praktiske omkring produktion, men vi fortrækker at det bliver med 100% åben kalkule.

Service og support 

Efter afslutning af et projektforløb, kan der naturligt opstå behov for support eller service. Du er altid velkommen til at søge hjælp hos os - også selvom projektet forlængst er afsluttet.

Du kan vælge at indgå en supportaftale og sikre særlig kort reaktionstid.

Rapportering

Gennem projektforløbet holder vi tæt dialog, for at sikre at vi arbejder mod fælles mål. Vi rapporterer status ugentligt og holder jævnligt projektmøder med dig og dit team.

dreamstime_2340847_228x114.jpg
Kontakt | udvikling
...
Glade kunder

"Vi havde brug for en partner der kunne demonstrere viden indenfor en række discipliner, med særlig vægt på high speed elektronik, FPGA og signalbehandling.

Under projektforløbet fungerede samarbejdet med Axcon gnidningsfrit, og vi fik den sparring der var nødvendig for at stå med et slutprodukt der opfyldte vore krav, både med hensyn til ydelse og unit cost.

Axcons viden indenfor design med FPGA'er har givet os mere værdi i den endelige løsning end vi havde forventet muligt."

Michael Laursen,
Siemens Wind Power